Kijk en doe mee

Film

 • Adrian Fernandes

  Voor de 25 jarige Adrian Fernandes is zingen een grote passie. Door middel van zang en muziek komt hij dichter bij zijn geloof.

  Adrian zingt in de cantorij van de Rotterdamse Kathedraal. Naast zingen geeft hij ook les en dirigeert hij het koor regelmatig.

 • Sportkamp Nootdorp 2012

 • Sport, spel en geloof gaan hand in hand

  Zomerkamp Willibrord-Agnesparochie. Het kamp vond plaats in de eerste week van de zomervakantie. Op zondagochtend vertrokken de 28 kinderen vanuit de Marthakerk naar Assel vlakbij Apeldoorn.  Vele culturen zijn samen op kamp: Antiliaans, Spaans, Afrikaans, Nederlands, Pools, Portugees en Braziliaans. De staf was groot (15 mensen) en enthousiast. Ala Topchef koos de begeleiding voor een eigen kookstaf, die excellent eten op tafel bracht. Sport, spel en geloof gaan hand in hand samen tijdens dit kamp!! Midden in kamp ook een eucharistieviering in het kampgebouw.

 • Mobiele Helden M25 inzending Zoetermeer

  De zeven werken van barmhartigheid, zoals de M25-groep Zoetermeer die het afgelopen seizoen heeft vormgegeven door bijv. helpen serveren bij een sponsordiner, het eten opdienen bij dak- en thuislozen of decors schilderen voor voorleesproject in de gevangenis Zoetermeer.

Foto

https://mobielehelden.nl/wp-content/themes/knead